Laatu

Katsa - Laatu

Katsa on toimittanut asiakkaiden vaatimaa laatua ilman kompromisseja jo yli 60 vuotta. Laadun mahdollistavat toimialan modernein saatavissa oleva konekanta, nykyaikainen tehdas, viimeisimmät hammaspyörien laskentaohjelmistot sekä korkeasti koulutetut työntekijät.

Katsa käyttää auditoituja ja laadukkaita raaka-aine toimittajia. Toimittajien laatua valvotaan tavaran vastaanottotarkastuksin. Omassa karkaisimossa on myös laadunvalvontalaboratorio, jossa tutkitaan jokaisen lämpökäsittelyerän laatu koepaloista. Hammaspyörien viimeistely tehdään ilmastoidussa tasalämpöhallissa ja laatu varmistetaan CNC-ohjatuilla hammaspyörien mittauskoneilla. Katsalla on myös EN473 NDT level 2 -sertifioidut tarkastajat särötarkastukseen (MT), ultraäänitarkastukseen (UT) sekä tunkeumanestetarkastukseen (PT).

Katsa tarjoaa kaikille hammastetuille osille automaattisesti 100 % jäljitettävyyden materiaaliin, prosessin aikaiseen dataan, lämpökäsittelyyn ja mittauksiin. Tämä perustuu jokaiseen hammastettuun osaan leimattuun yksilölliseen sarjanumeroon. Myös vaihteisiin Katsa tarjoaa jäljitettävyyden automaattisesti. Katsan vaihteiden laatu varmistetaan koeajolla jo tehtaalla.

Katsalla on ollut Det Norske Veritasin sertifioima ISO9001-laatujärjestelmä vuodesta 1993 alkaen. Katsalla on ollut noin 15 vuotta myös sertifioitu ympäristöjärjestelmä (ISO14001) sekä sertifioitu työturvallisuus- ja turvallisuusjärjestelmä (ISO45001). Lisäksi Katsa on auditoitu useiden kansainvälisten voimansiirtoasiakkaiden toimesta. Katsalla on muun muassa paras A-luokitus ZF:n toimittaja-auditoinnista, joka perustuu vaativaan VDA 6.3 -standardiin. Katsa hyödyntää Six Sigma -menetelmää toimintansa ja laadun kehittämiseen.

Sertifikaatit

Katsa-ISO-9001 sertifikaattiISO9001-laatujärjestelmä» Lataa tästä
Katsa-ISO-14001 sertifikaattiISO14001-ympäristö» Lataa tästä
Katsa-ISO-45001 sertifikaattiISO45001-TTT-järjestelmä» Lataa tästä
Katsa-Achilles-Power-&-TechAchilles Power & Tech» Lataa tästä
Katsa-Achilles-oil-industryAchilles Oil industry» Lataa tästä
Declaration of conflict minerals usageDeclaration of conflict minerals usage» Lataa tästä

Call Now
Directions