VAIHTEISTOT

VAIHTEISTORATKAISUT ASIAKKAIDEN YKSILÖLLISIIN TARPEISIIN

Vaihteistot

Vaihteistot
Katsa tarjoaa ratkaisut erikoisvaihdetarpeisiin vahvaa vuosikymmenten kokemusta hyödyntäen. Hiottujen prosessien ansiosta tarjoamme kilpailukykyisesti sekä yksilöllisten projektien että toistuvien sarjavalmistustarpeiden suunnittelun, valmistuksen, kokoonpanon ja testauksen.
lue lisää

Komponentit

Komponentit
Katsa valmistaa hammaspyöriä, -akseleita, -kehiä ja -kytkimiä sekä kääntölaakereita joko asiakkaan voimansiirtotarpeiden tai toimitettujen piirustusten perusteella. Suunnitteluosastomme varmistaa tarvittaessa komponenttien sopivuuden käyttötarkoitukseensa.
lue lisää

Service

Service
Katsa palvelee erilaisissa korjaus- ja vaihdehuolto-tarpeissa alkuperäisvalmistajasta riippumatta. Huoltoinsinööreillämme on pitkä kokemus voimansiirrosta. Hammaspyörätuotanto huollon yhteydessä mahdollistaa nopean ja joustavan valmistuksen.
lue lisää

Toimialat

Toimialat
Katsa toimittaa mekaanisen voimansiirron ratkaisuja kaikille toimialoille, joissa tekninen laatu, haastavat käyttöolosuhteet ja ominaisuuksien optimointi ovat tärkeitä.  Katsan tuotteita löytyy maalta, mereltä ja ilmasta.
lue lisää

Tuotanto

Tuotanto
Vaihdetuotantoa varten Katsalla on pienten erikoisvaihteiden kokoonpano sekä raskaskokoonpano. Vaihdehuoltoasiakkaita palvelemme erillisessä vaihdehuoltoverstaassa. Hammaspyörätuotannossa omavalmistuksemme sisältää kaikki tarvittavat tuotantovaiheet.
lue lisää

Laatu

Laatu
Katsan laadun kulmakivinä ovat pitkälle kehitetyt prosessit, korkeatasoinen osaaminen, moderni konekanta sekä tinkimätön laadunvarmistus. Laatujärjestelmämme ISO9001 on ollut sertifioituna vuodesta 1993. Six Sigma -laadunparannus-ohjelman aloitimme vuonna 2012.
lue lisää

 

Katsa Oy

Katsa suunnittelee ja valmistaa voimansiirtokomponentteja. Katsa palvelee vaihdeasiakkaita asiakasräätälöityjen erikoisvaihteiden toimittajana. Voimansiirron käyttäjille Katsa tarjoaa mallinnusta, modernisointeja, vaihdehuoltoa sekä varaosia. Erilaisia hampaallisia osia Katsa valmistaa sekä yksittäis- että sarjavalmistustarpeisiin.

Kunnossapitopäällikkö

Pitkäaikaisen kunnossapidon esimiehemme eläköityessä haemme kunnossapitopäällikköä vastaamaan Katsa Oy:n kunnossapidon johtamisesta ja organisoimisesta. Toimipaikkana on Katsan Härmälän tehdas. Johdat ja ohjaat niin omien kunnossapitoasentajiemme
Lue lisää

Haemme Tampereelle Kehren-hiojaa

Katsa Oy:n Tampereen Härmälän toimipisteeseen haetaan ammattitaitoista Kehren-hiojaa pyöröhiomakoneelle. Odotamme sinulta löytyvän jonkin verran aiempaa työkokemusta Kehren-pyöröhiomakoneista. Ammattitaitoinen työporukkamme opastaa sinut toki Katsan hionnan
Lue lisää

Bauma 2019

Bauma München 8. – 14.4.2019 World’s leading trade fair for construction machinery Katsan osasto messuilla on A3/221. Tervetuloa! » Messusivut
Lue lisää

Katsa Oy

Scroll Up