Etusivu • Katsa Oy
Katsa-energiateollisuus-hammasrattaat-vaihteistot-1
Ratkaisuja nykyaikaiseen energiantuotantoon
Katsa-military-teollisuus-
Luotettavuutta ääriolosuhteissa
Katsa-kaivos-rakennus-teollisuus-hammasrattaat-vaihteistot-3
Asiakasräätälöityjä vaihtoehtoja
Katsa-Laivateollisuus-gearbox-gearwheel-hammaspyora-vaihteistot-komponentit-components-marine
Pyörityslaitteita ja moottoriosia
Katsa-metalliteollisuus-gearbox-gearwheel-hammaspyora-vaihteistot-komponentit-components
Vaihdemodernisointeja terästeollisuuteen
Katsa-meri-offshore-teollisuus-6
Luokitusosaamista
Katsa-paperi-sellu-teollisuus-7
Sellu- ja paperikoneiden voimansiirtoa
Katsa-ajoneuvot-ajoneuvoteollisuus-raideliikenne-teollisuus-8
Tasapainotettuja ja tarkkoja osia
Katsa-Infrastruktuuri-hammasrattaat-vaihteistot-2
Luotettavuutta ääriolosuhteissa
Slider

Vaihteistot

VAIHTEISTORATKAISUT ASIAKKAIDEN YKSILÖLLISIIN TARPEISIIN

Katsa tarjoaa ratkaisut erikoisvaihdetarpeisiin vahvaa vuosikymmenten kokemusta hyödyntäen. Hiottujen prosessien ansiosta tarjoamme kilpailukykyisesti sekä yksilöllisten projektien että toistuvien sarjavalmistustarpeiden suunnittelun, valmistuksen, kokoonpanon ja testauksen.

Katsa valmistaa hammaspyöriä, -akseleita, -kehiä ja -kytkimiä sekä kääntölaakereita joko asiakkaan voimansiirtotarpeiden tai toimitettujen piirustusten perusteella. Suunnitteluosastomme varmistaa tarvittaessa komponenttien sopivuuden käyttötarkoitukseensa.

Katsa palvelee erilaisissa korjaus- ja vaihdehuolto-tarpeissa alkuperäisvalmistajasta riippumatta. Huoltoinsinööreillämme on pitkä kokemus voimansiirrosta. Hammaspyörätuotanto huollon yhteydessä mahdollistaa nopean ja joustavan valmistuksen.

Katsa toimittaa mekaanisen voimansiirron ratkaisuja kaikille toimialoille, joissa tekninen laatu, haastavat käyttöolosuhteet ja ominaisuuksien optimointi ovat tärkeitä. Katsan tuotteita löytyy maalta, mereltä ja ilmasta.

Vaihdetuotantoa varten Katsalla on pienten erikoisvaihteiden kokoonpano sekä raskaskokoonpano. Vaihdehuoltoasiakkaita palvelemme erillisessä vaihdehuoltoverstaassa. Hammaspyörätuotannossa omavalmistuksemme sisältää kaikki tarvittavat tuotantovaiheet.

Katsan laadun kulmakivinä ovat pitkälle kehitetyt prosessit, korkeatasoinen osaaminen, moderni konekanta sekä tinkimätön laadunvarmistus. Laatujärjestelmämme ISO9001 on ollut sertifioituna vuodesta 1993. Six Sigma -laadunparannus-ohjelman aloitimme 2012.

Katsa Oy – yritysvideo

Katsa™ – L350 PTO

Katsa Oy

Katsa suunnittelee ja valmistaa voimansiirtokomponentteja. Katsa palvelee vaihdeasiakkaita asiakasräätälöityjen erikoisvaihteiden toimittajana. Voimansiirron käyttäjille Katsa tarjoaa mallinnusta, modernisointeja, vaihdehuoltoa sekä varaosia. Erilaisia hampaallisia osia Katsa valmistaa sekä yksittäis- että sarjavalmistustarpeisiin.

NOR-SHIPPING 2019

  Nor-Shipping 2019 Oslo 4. - 7.6.2019 Tervetuloa osastollemme D05-54! Messusivut  

Kunnossapitopäällikkö

Pitkäaikaisen kunnossapidon esimiehemme eläköityessä haemme kunnossapitopäällikköä vastaamaan Katsa Oy:n kunnossapidon johtamisesta ja organisoimisesta. Toimipaikkana on Katsan Härmälän tehdas. Johdat ja ohjaat …

Haemme Tampereelle Kehren-hiojaa

Katsa Oy:n Tampereen Härmälän toimipisteeseen haetaan ammattitaitoista Kehren-hiojaa pyöröhiomakoneelle. Odotamme sinulta löytyvän jonkin verran aiempaa työkokemusta Kehren-pyöröhiomakoneista. Ammattitaitoinen työporukkamme opastaa …

Bauma 2019

Bauma München 8. - 14.4.2019 World's leading trade fair for construction machinery Katsan osasto messuilla on A3/221. Tervetuloa! » Messusivut

Scroll Up
Scroll Up
Call Now
Directions