Ratkaisuja nykyaikaiseen energiantuotantoon
Luotettavuutta ääriolosuhteissa
Asiakasräätälöityjä vaihtoehtoja
Pyörityslaitteita ja moottoriosia
Vaihdemodernisointeja terästeollisuuteen
Luokitusosaamista
Sellu- ja paperikoneiden voimansiirtoa
Tasapainotettuja ja tarkkoja osia
Luotettavuutta ääriolosuhteissa
Slider

Vaihteistot

VAIHTEISTORATKAISUT ASIAKKAIDEN YKSILÖLLISIIN TARPEISIIN

Katsa tarjoaa ratkaisut erikoisvaihdetarpeisiin vahvaa vuosikymmenten kokemusta hyödyntäen. Hiottujen prosessien ansiosta tarjoamme kilpailukykyisesti yksilöllisten projektien että toistuvien sarjavalmistustarpeiden suunnittelun, valmistuksen, kokoonpanon ja testauksen.

Katsa valmistaa hammaspyöriä, -akseleita, -kehiä ja -kytkimiä sekä kääntölaakereita joko asiakkaan voimansiirtotarpeiden tai toimitettujen piirustusten perusteella. Suunnitteluosastomme varmistaa tarvittaessa komponenttien sopivuuden käyttötarkoitukseensa.
Katsa palvelee erilaisissa korjaus- ja vaihdehuolto-tarpeissa alkuperäisvalmistajasta riippumatta. Huoltoinsinööreillämme on pitkä kokemus voimansiirrosta. Hammaspyörätuotanto huollon yhteydessä mahdollistaa nopean ja joustavan valmistuksen.
Katsa toimittaa mekaanisen voimansiirron ratkaisuja kaikille toimialoille, joissa tekninen laatu, haastavat käyttöolosuhteet ja ominaisuuksien optimointi ovat tärkeitä. Katsan tuotteita löytyy maalta, mereltä ja ilmasta.
Vaihdetuotantoa varten Katsalla on pienten erikoisvaihteiden kokoonpano sekä raskaskokoonpano. Vaihdehuoltoasiakkaita palvelemme erillisessä vaihdehuoltoverstaassa. Hammaspyörätuotannossa omavalmistuksemme sisältää kaikki tarvittavat tuotantovaiheet.
Katsan laadun kulmakivinä ovat pitkälle kehitetyt prosessit, korkeatasoinen osaaminen, moderni konekanta sekä tinkimätön laadunvarmistus. Laatujärjestelmämme ISO9001 on ollut sertifioituna vuodesta 1993. Six Sigma -laadunparannus-ohjelman aloitimme 2012.

Katsa Oy - yritysvideo

Katsa Oy - L350 PTO

Katsa Oy

Katsa suunnittelee ja valmistaa voimansiirtokomponentteja. Katsa palvelee vaihdeasiakkaita asiakasräätälöityjen erikoisvaihteiden toimittajana. Voimansiirron käyttäjille Katsa tarjoaa mallinnusta, modernisointeja, vaihdehuoltoa sekä varaosia. Erilaisia hampaallisia osia Katsa valmistaa sekä yksittäis- että sarjavalmistustarpeisiin.

Euro Defence & Security

Julkaistu 15.12.2020 Euro Defence & Security Katsalla on yli 30 vuoden kokemus puolustusvälineteollisuudesta. Vuosikymmenten aikana useat johtavat puolustusvälinevalmistajat ovat valinneet...

Lue lisää

Koronan kakkosaallon vaikutukset Katsaan

Julkaistu 13.10.2020 Koronaviruksen Covid-19 toinen aalto on todellisuutta ja Katsa palaa kevään toimintaprosesseihin Katsa julkaisi edellisen Covid-19 -tilannepäivityksen 5.6.2020. Kesäkuukaudet...

Lue lisää
Scroll Up
Call Now
Directions